Size Bir Telefon Kadar Yakınız
0531 232 81 81
Dil Seçin
tren

Uydu Çanak Servisi

Uydu Çanak Servisi

Uydu Çanak Servisi Çanak Kurulumu Çanak Ayarı

Uydu Çanak Servisi işleri itina ile yapılmaktadır. Sadece basit bir dijital uydu alıcısı kullanarak bir uydu antenini ayarlamak çok kolay değildir. İlk önce çanağı yavaşça doğru olduğunu tahmin ettiğiniz yöne çevirip sonra eğer sinyal varsa ayarlama yaparsınız. Ama hava kötüye döner dönmez, görüntü kaybolabilir veya en azından çoğu üreticinin pek de hassas olmayan montaj malzemelerinden dolayı parazit oluşabilir. Neyse ki, bu tür sorunlara karşı bir çanağı en az zahmetle doğru bir şekilde kurmanızı sağlayacak birkaç ipucu biliyorum. Bu makalede size bunlardan biraz anlatmaya gerek duyarsak uydu çanak servisi  ayarlama işleri özenle son teknoloji test cihazlarla yapılması geren ve işin uzmanından yapılması gerekmektedir.

Uydu Çanak Servisi

Televizyon Kurulumu ve Duvara Montajı

Televizyon Montaj Kurulum Servisi Olarak Bizden Hizmet Almak İçin Arayabilirsiniz.  Tv Montaj Servisinde cihazlarınızı duvara asmak için aparatlarımız mevcuttur ve satış imkanı saglamaktayız. Tv askı aparatı montajı hizmeti işinde uzman kaliteli ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Her marka, model ve  televizyonlarınız itina ile asılır ve kurulumu uzman ekiplerimiz kontrolünde  yapılmaktadır.

Tıkla Hemen Ara

Uydu Kurulum ve Sinyal Ayarlaması

Çanak Anten Ayarı Doğru Ayarlanması

İlk olarak ayarı sağlayabilmek için Uydu alıcı ve televizyonun gerekli olan bağlantılarının yapılması lazımdır. Bunun için çanak antene LNB cihazınızın bağlanmasını sağlamalısınız. Kablo yardımıyla bu iki cihazın bağlamasını sağlayın. Kablonun kalitesi sinyalin daha iyi bir şekilde alınmasına neden olur. Bu nedenle daha iyi bir görüntü kalitesi için kaliteli kablolar kullanmanız iyi olacaktır. Bağlantının hemen ardından ise elektrik bağlantılarını yaparak cihazların çalıştırılmasını sağlayınız.

Çanak yön ayarlaması ve Sinyal Ayarlaması

Çanak anten ayarı ise sol-sağ veya aşağı-yukarı yaparak yapılmalıdır. Bu nedenle anteninizi son derece iyi bir şekilde kontrol edebileceğiniz bir yerde bulunmalısınız. TV ekranı üzerinde sinyal seviyelerini gördükçe çanak anteni bu bağlamda hareket ettirmeye devam edin. Ekranda eğer sinyal seviyesi yüksek olarak görülüyorsa çanak antenin vidalarını sıkarak sinyal seviyesini kontrol altına alın. Daha sonrasında ise LNB ayarlarını yapılandırmak için harekete geçebilirsiniz. Sağa ve sola doğru bu cihazı hareket ettirerek yüksek sinyal seviyelerine ulaşınca vidaları sıkın. Böylelikle sinyal konusundaki bütün sorunu kökten çözmüş olacaksınız.

Uydu Servisi Başlıca Sorunlar Ve Çözümleri

Sinyal ile alakalı bir sorun. Başlıca sebepleri, çanak anten ayarsız, uydu prizi arızalı, diseqc switch arızalı, uydu alıcısı tüner arızalı, anten kablosu arızalı, LNB arızalı vs…

Daire içi kablo bağlantıları kontrol edilir. Uydu alıcısı fişten çıkarılıp tekrar takılır. Sorun devam ediyorsa servis çağırmanız gerekir. Bu konuda bizden destek alabilirsiniz.Teknik Servis için bizimle hemen irtibata geçebilirsiniz.

Uydu alıcısının frekans listesi eski olabilir. Frekansların güncellenmesi gerekir. Aşağıdaki video da şebeke arama nasıl yapılır anlatılmıştır. İzleyerek manuel kanal yüklenmesi gerekir.

Sinyal seviyesinde azalma, kablo bağlantılarında sorun olabilir.

Kablo bağlantılarını düzelttiniz, değiştirdiniz, kanal yüklemesi yapamadınız! sorun devam ediyorsa bizden destek alabilirsiniz.

Çanak anten montajı ve kurulumu

Merkezi uydu sistemlerinin kurulumu

Dijital uydu sistemlerinin kurulumu

Uydu sistemlerinde LNB ayarlarının yapılması

Sinyal sorunlarının giderilmesi

Arızalanan parçaların değiştirilmesi

İstanbul Uydu Çanak Servisi ve Teknik hizmetler

Firmamız Başta İstanbul bölgesinde Avrupa ve Anadolu yakasında tüm bölgesinde İlçe ve mahalle demeden size en kısa zaman da vereceğiniz adrese gelin hızlı çözümler  ve uygun fiyatlarla hizmet vermekteyiz. nitelikli personeli ve deneyimi sayesinde her türlü uydu sisteminin kurulumu yapılabilmektedir. Firmamız tüm marka uydu cihazları konusunda bilgilidir. Montaj, sinyal ayarı, kanal ayarı ve tamir işlerinde firmamız tarafından orijinal ve garanti kapsamında olan parçalar kullanılmaktadır. Hava şartlarında dolayı uydu ayarları sürekli bozulmaktadır. Firmamız en kısa sürede uydu sorunlarınıza çözüm bularak müşterilerini eğlencesiz bırakmamaktadır. Çanak uydu servis işlerinizde meydana gelen uydu sorunlarınız için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.Teknik Destek ve Bilgi için Bizi Hemen Arayabilir Veya Adresinize Servis Talebinde Bulunabilirsiniz.

Uydu Çanak Kurulum

Müşterilerimizin acil durumlarında da yanında olmak adına her daim nöbetçi servis elemanlarımıza ulaşabilirsiniz.Bizim için önemli olan sadece hizmet vermenin dışında kullanıcılarına bilgi aktarmaktır. Bu sebeple cihazlarınız hakkında teknik destek almak için bizlere gün içerisinde istediğiniz saat diliminde ulaşabilir, merak ettiğiniz konularda soruların için bilgi ve adresinize servis talebinde bulunabilirsiniz.

bilgi ve servis için 0531 232 81 81