Size Bir Telefon Kadar Yakınız
0531 232 81 81
Dil Seçin
tren

Fiber İnternet Tamircisi 05312328181

Fiber İnternet Tamircisi 05312328181

Fiber İnternet  Kablo Sonlandırma Nasıl Yapılır?

Fiber Soket Nasıl Basılır? nelere dikkat edilmelidir hangi aletler kullanılır onu öğreneceğiz bunu küçük Bnc soket yani mavi soket kablosuyla öğreneceğiz ilk önce fark etmez duvardan zaten eve gittiğiniz zaman bunlar çıkar öncelikle kablonuzu  kesmeniz gerekiyor. İnternet Tamircisi Sonrasında Kesici aleti ile  soket çeşidine göre  bildiğim için önceden göz kararı 8 9 cm kadar kesicinin ilk dişiyle sıyırıyor kablonun üzerine yükleyebilirsiniz bu saçı ayırmak için benim kullanacağım soket dış korumaya sayıldıktan sonra hiç korumasında 20 milimlik ölçü istiyor satıcının ikinci dişiyle dikkatlice sıyırıyoruz fiber cam kablosuz ortaya çıkıyor bunu da en son dişimizden yavaşça sıyırıyoruz.  üzerinde kalan artıkları bu şekilde elinize alabilirsiniz. Soket poşetlerini içinde ıslak mendilin var zaten bununla birlikte iyice temizleyeceği.  Şu şekilde aldıktan sonra soketimizin ölçülerine bakabiliriz en son kıldıktan sonra 20 mm daha sonrasında 16 mm bu şekilde öpüştükten sonra kesişimi alıyoruz.

İstanbul İnternet Arızaları Teknik Tamir Servisi

İstanbulda Acil internet tamircisi Firmamız bilişim ve teknik tüm servis hizmetleri profesyonel ekiplerimiz ile verilmektedir. Kablo sonlandırma Claver cihazı ile ölçülerin milimetrelik şekilde kesilmesi ve ölçü olarak 16 bölümden biraz daha fazla 1 mm kadar cam kablonuzu öldükten sonra kapağını kapatıyoruz.  ilk önce sohbetimizin vidasını kablo omuzdan geçiriyoruz bu arada bu saça şu şekilde dibinden kesebiliriz bir de zorluk çıkartmasın diye sohbetimizin üzerindeki tırnağa şu şekilde dibine kadar bastırıyoruz kapalı pozisyonu budur, şu şekilde aç konuma getirdikten sonra dikkatlice elimiz titreyerek bir elimiz titremesine 2 elimize birleştirebiliriz parmaklarımızı fiber kablo içeri soktuktan sonra şöyle küçük küçük bir kavis verdikten sonra çok bastırıyoruz soketi tutuyoruz. bir elimizde diğer elimizde yavaşça hızlı değil dikkatlice tırnağınıza oturuyoruz. daha sonra kabloyu verdiğimiz kardeşi düzeltiyoruz düz pozisyona getirdikten sonra tırnağınızı çıkartıyoruz.

Fiber İnternet Teknik servis  kablo  Soket dilindeki somunu taktık yerine sonuna kadar sıkmaya özen gösteriyoruz çok kırılgan bir kablo olduğu için sohbetimiz hazır durumda şu lifi az önce neden kestik normalde bu çok sağlam bir liftir kablonun sürmesinde yarar mı yapısını korur ama şu videoyu takarken bu lif aşağıdan yukarıya siz bir daha sıkça şu şekilde gelecektir bu lifin bu şekilde gelmesi bu kablonuzu içeri doğru bastır olacaktır ve verdiğiniz kavisi düzelmemiş olsaydınız soketine kadar kaliteli basarsanız basın bunu yerine takarken cam kablonuz ya kırılacak ya da katlanmazsa a bile soketi yuvasına otururken yüksek ihtimalle kırılacaktır o yüzden bu somunu takarken plastik somun takarken çok sıkmamaya özen gösteriyoruz ve şu lifi ya keseceğiz ya da aşağıda bırakmamız gerekiyor.

Fiber İnternet Teknik Servis Kurulum Servisi

İşlem bittikten sonra kablonuzu deneyiniz  lazer ile  Powerametre cihazımız Nanometre değerini 1500 elliye getiriyoruz. hazır soket tarafındaki muhafazaya söküyoruz ve ölçümünü yapıyoruz. zayıflama değerimiz – 15- 16 demek ki güzel bir değer kaliteli bir değer sıfıra ne kadar yakın kadar iyi oluyor fabrikasyon ölçüm- 10 civarındadır soket bastığımızda 10 beşle- 30 arasında gelebilir cihazımız- otuzda kadar çalışır ama- 30 çalıştığı değerde hani çok sağlıklı bir internet kullanım sağlaması-  16- 17  bu gibi değerlerde kullanabilirsiniz sokete her kabloya bakabiliriz ama kullanacağınız cihaza göre soket seçmemiz bu standart tip o nete cihazına bağlanan sonlandırmaya takılan bnc soket kablosu kablo sonlandırma  ve jak modelleri farklı olabilir bu nedenle Fiber internet alakalı Teknik Servis ve Hizmetler almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul’da Fiber İnternet Teknik Servis Hizmetleri 7 24

son teknoloji optik fiber internetleri günümüzde hızla Yaygınlaşan  altyapısı ile bakır kablo ile aynı olmaması sebebiyle evlerimizde ve daire içinde kablo kırılması ve zarar görmesi sonucunda soket değişimi soket değişim ve ek işlemleri  için bir  fiber internet servisi firmasından servis almanız ve yanı sıra kablonun test edilmesi gerekmektedir.  bu tür işlemler için İstanbul genelinde evlerde ve işyerlerinde modem kurulumu fiber internet kurulumu teknik tesisat test işlemleri gibi birçok desteğe ihtiyaç duyduğunuz anda bizimle iletişime geçerek bilgi ve arızalarınız hakkında bilişim ustalarımızdan evinize adresinize servis talebinde bulunabilirsiniz.

Acil Fiber İnternet Teknik Servis İşleri

Fiber internet kablo arızaları ve bağlantı işleri

Teknik internet servis işleri

Modem kurulumu İnternet Tamir bakım işleri

Tüm marka modem ve internet çeşitleri teknik destek hizmetleri

Acil internet tamircisi İstanbul Avrupa yakası İnternet teknik servis Hizmeti

Fiber kablo sonlandırma ve jak soket yenileme test işlemeleri

Ve daha birçok detaylı teknik Fiber optik internet arızalarında bizden 7-24 günün her saatinde ulaşabilirsiniz.