Size Bir Telefon Kadar Yakınız
0531 232 81 81
Dil Seçin
tren

İnternet Arızaları Elektrikçi

İnternet Arızaları Elektrikçi

İstanbul İnternet Arıza Servisi Elektrikçisi

İnternet arızalarında deneyim ve tecrübe yanı sıra müşterinin istekleri doğrultusunda güvenilir ve yapılacak noktasında altyapı bakım ve en önemlisi olarak Ankastre İnternet bağlantısından modemin Dsl girişine kadar olan mesafenin çekilen kablonun kaliteli olması yanı sıra mesafe kuralı, İnternet sağlayıcısının sizin adresinize verdiği altyapı hızının da dikkate alınması önemli bir husustur. İnternet Elektrikçisi olarak firmamızca verilen hizmetlerden en önemli unsur olarak telefon kablosu veya Data kablosu olarak bildiğimiz (CAT-5-6) kabloların nerde ve hangi altyapı hızına uygun olduğunu tespiti ve teknik işlemleri noktalarında sizlere kafanızda soru işareti kalmadan yapmasıdır. Ayrıca Modem kurulumu nasıl yapılır ve diğer menzil genişletici cihazların kablolu veya kablosuz teknik şifre belirleme yada kullanıcı admin ile kurulumu bilişim ustalarımızın kontrollü ile güvenle yapılmaktatır. bilgi veya danışma hattımız ile bizlere arıza tespiti yada direk servis almak için hemen bize ulaşabilirsiniz.

İnternet Arızaları Elektrikçi Ustası

Günümüzde birçok elektrik ve diğer bir tabirle zayıf akım internet işlerini yapan belli başlı deneyimli elektrikçiler vardır. tabi ki bunların birçoğu zayıf akıma yani İnternet arızalarında yeterli bilgiye ve tecrübeye malesef sahip değildir. Evlerimizde altyapı kabl sorunları genelikle sıklıkla karşılaştığımız konuların başında bina girişinde modeme gelen kabloda kopukluk, ezilme sonucunda akımın kopması, kablonun zamanla pas tutması gibi daha sayamadığımız birçok sorunla karşılaşıyoruz. bu  durumlara müdahale etme için öncelikle sizin servis alacağınız yada İnternet arızalarında birçok faktör olmasından dolayı tecrübeli bir İnternet elektrikçisi  bulmak olacaktır.

 

İnternet Arıza Bakım Servisi

Yıllardır zayıf akım işlerinde hizmetler veren profesyonel ekip ve ustalarımız ile gerek sıfırdan ofis veya çağrı merkezi gibi data kablosu çekim işleri, Telefon kablosu çekimi gibi elektrik konusunda yeterli bilgilere sahip ekibimizle sizden gelen tüm teknik konuda hizmet vermeye hazırız. bizi aradığınız taktirde adresinize gelerek altyapınızın kontrolü ve İnternet sağlıyıcınız herhangi bir firma olabilir İnternet arıza servisi olarak anında çözümleri bularak ve teknolojinin son cihazları ile kablo onarımı, sinyal ölçümü gibi İnternet kablo iç tesisatlarındaki kablo sorunlarını bularak onarımı yapıyoruz. Aksi durumlarda kablonun internet hızınız etkileyecek durumlarda ise uygun hızınıza göre (TSE) standartlarına uygun kaliteli %100 bakır kablolar kullanıyoruz.

Başlıca İnternet Teknik Servislerimiz

  • İnternet telefon kablo arıza bakımı

  • Telefon kablosu çekimi onarım bakımı

  • Modem Roater Access Point kurulum ve kablolama hizmeti

  • Data kablosu, Cat-5-6  kablo ve jak basma ve bağlantı işleri

  • Ev,Ofis, Restorant, Okul, Villa, Yallı gibi tüm mekanlarda arıza bakım işlemleri

  • İnternet arıza sebebleri ve teknik çözümler noktasında 7-24 hizmet

Bilgi ve diğer İnternet arızalarında veya çözümler hakkında birçok bilgi ve evinize servis noktasında bize danışmadan karar vermeyiniz.