Size Bir Telefon Kadar Yakınız
0531 232 81 81
Dil Seçin
tren

Sütlüce Mahallesi Elektrikçi

Sütlüce Mahallesi Elektrikçi

 Beyoğlu Sütlüce Elektrik Ustası

Teknolojinin gelişmesi ve her geçen gün artan elektrik sistemleri elektrik tamircisi ihtiyacını da aynı oranda artırmıştır. Elektrikçiler, konut, işletme, fabrika gibi mekanların elektrik ve güç sistemlerini kurar, bakım ve onarım faaliyetlerini yürütürler. Elektrikçiler tüm elektrik sistemlerine hakimdir. Karmaşık planları okuyabilir ve hangi sisteme nasıl müdahale edilmesi gerektiğini kısa sürede belirleyebilirler. Firmamız, alanında uzman ekip arkadaşları sayesinde kısa zaman içinde tüm sorunlarınızı gidererek, mağduriyet oluşmasını ve zaman kaybı yaşamanızı engellemektedir. Sektör içerisinde uzun yıllardır hizmet sağlayan firmamıza 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.

Elektrik Tamircisi Nerelerde Çalışır?

Elektrik tamircisinin oldukça geniş bir çalışma sahası vardır. Şantiyeler, fabrikalar ve iş yerleri elektrikçilerle sık karşılaşılan çalışma sahalarıdır. Bunun dışında, bir elektrikçi elektrik sistemlerinin olduğu her yerde çalışabilir. Öte yandan son derece tehlikeli bir meslek icra ederler. Bazen yüksek yerlerde, bazen yerin altında çalışırlar; bazen de olumsuz hava koşullarıyla mücadele ederler. Sütlüce elektrikçi Her ne kadar uzmanlaşmış olurlarsa olsunlar her an tehlike altındadırlar. Yapılan araştırmalar elektrik tamircisinin en riskli beş meslek grubu arasında yer aldığını göstermektedir. Buna karşın mesleklerini büyük bir özveriyle yaparlar.

Acil Elektrik tamircisi olarak, insan hayatını kolaylaştırmayı ilke edinen meslek grupları içerisinde yer alır. Bu nedenle vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına çok geniş bir yelpazede hizmet sağlamaktadır. Sizde, küçük büyük tüm elektrik işlemleri için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Firmamız tarafından sağlanan hizmetlerin bazıları şu şekildedir

Beyoğlu Sütlüce Acil elektrik

  • Tüm elektrik Tesisat işleri Acil elektrik servisi
  • Arıza bakım onarım işleri Yakın elektrikçi
  • Aydınlatma spot işleri led aydınlatma
  • Pano kurulum, bakım ve tamiri 
  • İnternet arıza bakım işleri
  • Montaj işlemleri avize asma
  • Elektrik Arızası priz ve şartel onarımı
  • Priz arızalarının giderilmesi 
  • Klima elektrik işleri Kombi elektrik tesisat işleri
  • En yakın elektrik tamir işlemleri topraklama hattı çekimi
  • Şofben elektrik işleri Termosifon elektrik kablo işleri
  • Güvenlik kamera servisi montaj arıza bakımı
  • Telefon kablosu internet kablo çekme işleri
  • Uydu çanak işleri Uydu montaj kurulumu tv kurulum

İnternet Arızaları Elektrikçi Hizmeti

İnternet arızaları elektrikçi hizmeti ihtiyacı duymayanımız var mıdır acaba? Yaşamımızda bu denli önemli bir yer tutan internetle ilgili çeşitli arızalar, hemen hepimizin başına gelmiştir. Böyle bir durumla karşılaştığımızda yaptığımız ilk şey, güvenilir ve işinin ehli bir internet arıza onarım ekibi araştırmak olacaktır.

İnternet arızalarında çeşitli etkenler söz konusu olabilir. Bunları birkaç başlık altında toparlayıp makalemize başlayalım.

İnternet arızaları  Elektrikçi

İnternet arızaları konusunda en sık karşılaşılan durum, bağlantı problemleridir. İnternet kesintilerinden kaynaklanan, ethernet kablosuna bağlı akım değişiklikleri söz konusu olabilir.

Bu durumda, elektrik fişini bilgisayardan tamamen çıkarmak ve akımı uzaklaştırmak çözümü denenebilir.

İnternet arızaları elektrikçi – Modem Kurulum

En sık karşılaşılan üç Yakın internet arızaları servisi  sebebinden yukarıda bahsettik. Yanı sıra;

Hat kopması ya da ezilmesi

Kabloların yanlış tercihi

İnternet hattında sinyal sıkıntıları

Switch ya da benzeri cihazlarda yaşanacak aksaklıklar

Kullanıcı adı ve şifre gibi temel sorunlarla da karşılaşabilirsiniz.

Bu gibi durumlarla karşılaştığınız takdirde size en yakın, en uygun internet arızaları elektrik servisi ile iletişime geçmeniz en doğrusu olacaktır.

Avize Asma-Montaj

Günümüzde gerek estetik görünümü gerekse iç dekorasyonun önemli bir parçası olması sebebiyle, avizeler yoğun talep görmektedir. Avizenin tavana asılması ve montajı dikkat ve uzmanlık ister. Avize asma montaj, elektrikten anlayan tecrübeli ve donanımlı servis ekibinin hünerli ellerine bırakılmalı.

Avize asma ve montaj işinde nelere dikkat edilmeli?

Ev, ofis gibi kapalı mekânlarda tercih edilen avizelerin askı aparatlı avizeler ve duvara yapışık avizeler olmak üzere iki türü bulunmaktadır.

İç dekorasyonun en önemli aksesuarlarından olan aydınlatma aracı avizelerin monte edileceği tavan yapısı da önem arz etmektedir. İster geleneksel tavan olsun ister asma tipli tavan olsun isterse tepsi tavan olsun hepsinin avize montajı farklıdır.

Montaj sırasında en önemli ve dikkat edilmesi gereken unsur, mekânın sigortasının indirilerek, elektrik ile bağlantının kesilmesidir. Elektrik bilgisi olmayan kişilerin, bilinçsizce davranışları hayati tehlikeleri ve riskleri de beraberinde getirir.

Beyoğlu Avize asma montaj nasıl yapılır? Yakın elektrikçiler

İlk yapılması gereken, elektrik ile bağlantının kesilmesidir. Askı aparatlı avizelerde ölçü alınır, ölçünün işaretlendiği yer darbeli matkap ile delinir. Çekiç yardımı ile dübeller takılır. Askı aparatına geçirilen vidalar, dübellere şarjlı tornavida yardımı ile sabitlenir. Avize kabloları ile tavandaki elektrik akımı bulunan kablolar bağlanır.

Avizelerde sarı, kahverengi ve mavi olmak üzere üç kablo bulunur; tavandan gelen kabloların ikisi aynı renk, bir tanesi farklı renk olur. Tavandan gelen farklı renkteki kablo avizedeki sarı renkli kabloya bağlanır ve ucu pense yardımı ile kanca şekline getirilir.

Diğer kablolar ise bağlanır, uçları mutlak suretle bir araya getirilir. Elektrik bandı ile kablolar bağlanır ve tavandaki kahverengi kablo ile uçları birleştirilir.

Tavanda iki kablo varsa avizedeki mavi ve kahverengi kablolar birbirine bağlanıp, tavandaki kahverengi kablo ile birleştirilir.

Bazen tavandaki ve avizedeki kablolar aynı renkte olabilir, bu durumda aynı renkli kablolar birbirine bağlanır.

Avizeyi tavana sabitlemek en son aşamadır.