Size Bir Telefon Kadar Yakınız
0531 232 81 81
Dil Seçin
tren

Access Point Roater Kurulumu

Access Point Roater Kurulumu

Access Point ve Roater Kurulumu İşlemleri

Tüm İnternet alakalı Roater ve Access Point cihazların kablo ve diğer teknik tüm işlemleri firmamız tarafında güvenil ve kaliteli ürünlerle sizlere evlerinizde veya işyerlerinizde tüm teknik arıza ve sıfırdan kurulum hizmetlerimiz için bizi hemen arayınız.

Access Point Kurulum Roater Kurulum

Şimdi başlıca olarak evinize veya işyerinize İnternet ve kablolama yapmak istiyorsunuz ne yapmak gerekir başlıca ve yapılması gerekenleri yıllardır verdiğimiz hizmetler neticesinde size bazı bilgiler verelim. Genelikle evlerimizde evin için de bazen oturma odası, salonda, çocuk odası gibi yerlerde İnternet telefon prizleri bulunmaktadır.

İnternet Kablosu Çekimi ve Hız Sorunları

İnternet sağlayıcınızın size verdiği  hız veya Mb olarak evinize gelen hız düşebilir. Bunun bazı nedenleri ve sebepleri olabilir, Başlıca olarak telefon kablosunun kaliteli olmaması, kullanılan kablonun Tse standartlarına  uygun olmaması gibi cca kablo kulanılması benzen işlemlerden dolayı hız kaybı ve internet hızında yavaşlama meydana gelebilmektedir. bu durumlara maruz kalmamak için size verilen hızı destekleyecek kablolar kullanmaya özen göstermelisiniz. Firmamız İnternet Arızaları hakkında tecrübeli uzman ekiplerden oluşan servis ustaları ile size hem teknik konularda bilgi danışma ve arızalar için evinize veya tüm mekanlarınıza servis çağırabilirsiniz.

İnternet Telefon Kablosu ve Data Cat5,6,7  Kablolama ve Test İşleri

Kablo ve test işleri için uygun son teknoloji test cihazlarımız ve internet hızınıza uygun kablo ve test işlemleri için bizi arayarak servis talep edebilirsiniz. Ankastre bina girişinde Telekom kutusu ile evin içinde telefon priz arasında hat arızaları ve kopma işleri gibi yeni İnternet abonelik durumlarında aşağıdaki kabloyu evin içinde kablo ile bağlantısı ve teknik  arıza bakım işlemlerinizi titizlikle ve memnuniyetle yapıyoruz.

İnternet Çok  Yavaş Giriyor,  Kopma Sorunları ve Çözümleri

Sık sık karşı karşıya geldiğimiz başlıca sorunlardan olan İnternet niye çok yavaş çalışyor?

Öncelikle İnternet aldığınız sağlıyıcınızı aramadan yapılması gerek şeylerden bina iç tesisatını uzman bir Elektrik tarafında test edilmesidir.

Bina iç tesisatım kablolaması çalışıyor veya yeni kablo çektim İnternetim Kopuyor sebepleri?

Bu durumlarda kopma ve İnternet  hiç çalışmadığı durumlarda İnternet Sağlıyıcısını arayıp durumu anlatmak ve onlarda sistem üzerinde kontrol etikten sonra size şu bilgiyi verirse santral ve ankastre kutusuna kadar bir sıkıntı görülmüyor diyorsa bu durumda kullandığınız kablonun kaliteli olmaması veya kabloda ezilme, yırtık, kopuk olma ihtimali olabilir.

Roater kurulumu data kablo çekimi

Modem de DSL Işığı Yanmıyor Veya DSL Sabitlenmiyor Nedenleri?

İnternet aktif olması için ilk açılışta power ve wi-fi ışından sonra aralıklarla yanıp sönebilir. Dsl ışığı yanıp snmesi ilk etapta normaldir. Ama bir iki dakikadan sonra sürekli yanıp sönmesi normal değildir.  dsl ışığı sabit olmamasının bir çok sebebi vardır. bunların başın internet hattınızın aktif olmaması, kablo iç tesisat arızası ve Jakında sıkıntı ve kopma olması gibi birçok detay bulunmaktadır. bu tür DSL sabitlememe  sorunlarında en yakın ve işini ehli ustalar kontrolünde bakılması ve gerek bilgi yada sıkıntının iç tesisat ve sağlayıcı kaynaklı olduğuna karar vermesi lazımdır.

İnternet Arızaları Ve Teknik Daha Birçok Soru Ve Sorunlar İçin Firmamız Bilişim Elektrik Ve Zayıf Akım Alakalı Tüm Soru Ve Cevaplar İçin Bizi Arayabilir Yada İstediğiniz Güne Ve Saate Adresinize Servis Talep Edebilirsiniz.

İSTANBUL ACCESS POİNT VE ROATER GİBİ TÜM GÜÇLENDRİCİ CİHAZ KURULUM VE TEKNİK İŞLERİNİZ İÇİN BİZİ HEMEN ARAYINIZ.