Size Bir Telefon Kadar Yakınız
0531 232 81 81
Dil Seçin
tren

Beyoğlu Cihangir Elektrikçi

Beyoğlu Cihangir Elektrikçi

Cihangir Elektrik Servisi

Cihangir elektrikçi Teknolojinin gelişmesi ve her geçen gün artan elektrik sistemleri elektrik tamircisi ihtiyacını da aynı oranda artırmıştır. Elektrikçiler, konut, işletme, fabrika gibi mekanların elektrik ve güç sistemlerini kurar, bakım ve onarım faaliyetlerini yürütürler. Elektrikçiler tüm elektrik sistemlerine hakimdir. Karmaşık planları okuyabilir ve hangi sisteme nasıl müdahale edilmesi gerektiğini kısa sürede belirleyebilirler. Firmamız, alanında uzman ekip arkadaşları sayesinde kısa zaman içinde tüm sorunlarınızı gidererek, mağduriyet oluşmasını ve zaman kaybı yaşamanızı engellemektedir. Sektör içerisinde uzun yıllardır hizmet sağlayan firmamıza 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.

Elektrik Tamircisi Nerelerde Çalışır?

Elektrik tamircisinin oldukça geniş bir çalışma sahası vardır. Şantiyeler, fabrikalar ve iş yerleri elektrikçilerle sık karşılaşılan çalışma sahalarıdır. Bunun dışında, bir elektrikçi elektrik sistemlerinin olduğu her yerde çalışabilir. Öte yandan son derece tehlikeli bir meslek icra ederler. Bazen yüksek yerlerde, bazen yerin altında çalışırlar; bazen de olumsuz hava koşullarıyla mücadele ederler. Cihangir mahallesi elektrik Her ne kadar uzmanlaşmış olurlarsa olsunlar her an tehlike altındadırlar. Yapılan araştırmalar elektrik tamircisinin en riskli beş meslek grubu arasında yer aldığını göstermektedir. Buna karşın mesleklerini büyük bir özveriyle yaparlar. Çoğu elektrikçi haftada yirmi saat çalışmakla beraber acil elektrikçi sunan hizmeti sunanlar 7 gün 24 saat bilfiil çalışırlar. Firmamıza acil elektrik hizmeti vermekle ve kısa zaman içinde ulaşım sağlaması ile sektörde hatırı sayılır bir yer kazanmıştır. Sizde ihtiyacınız olan her an firmamızdan elektrikçi hizmeti alabilirsiniz.

Elektrik Tamircisi Tarafından Verilen Hizmetler 

 

Acil Elektrik tamircisi olarak, insan hayatını kolaylaştırmayı ilke edinen meslek grupları içerisinde yer alır. Bu nedenle vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına çok geniş bir yelpazede hizmet sağlamaktadır. Sizde, küçük büyük tüm elektrik işlemleri için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Firmamız tarafından sağlanan hizmetlerin bazıları şu şekildedir

Tüm elektrik Tesisat işleri Acil elektrik servisi

Arıza bakım onarım işleri Yakın elektrikçi

Aydınlatma spot işleri led aydınlatma

Pano kurulum, bakım ve tamiri 

İnternet arıza bakım işleri

Montaj işlemleri avize asma

Elektrik Arızası priz ve şartel onarımı

Priz arızalarının giderilmesi 

Klima elektrik işleri Kombi elektrik tesisat işleri

En yakın elektrik tamir işlemleri topraklama hattı çekimi

Şofben elektrik işleri Termosifon elektrik kablo işleri

Güvenlik kamera servisi montaj arıza bakımı

Telefon kablosu internet kablo çekme işleri

Uydu çanak işleri Uydu montaj kurulumu tv kurulum

Beyoğlu Cihangir Klima Kombi Elektrik Tesisat İşleri

Cihangir bölgesinde şofben elektrik tesisat işleri, kombi’ye uygu şartel takması işlerinizi itina ile yapılmaktadır, kombilerde genelde 2-4-6 amper sigorta takılması uygundur. Şofben bağlantısı ve elektrik kablosu antiglon olması ve 3-2.5 olmasına dikkat edilmelidir.ayrıca yüksek amper elektrik çektiği için 32 amper takılması uygundur.Klimlarda şartel takılması klimanın btu gücüne göre değişkenlik gösterir, örnek 12- 9 – btu lu bir klima için 16amper sigorta uygun olup gücü yükseldikçe şartel ve kablo konusunda mesafe de baz alınarak uygun kablo tercihi yapılması gerekir.

İnternet Arızaları Elektrikçi Hizmeti

İnternet arızaları elektrikçi hizmeti ihtiyacı duymayanımız var mıdır acaba? Yaşamımızda bu denli önemli bir yer tutan internetle ilgili çeşitli arızalar, hemen hepimizin başına gelmiştir. Böyle bir durumla karşılaştığımızda yaptığımız ilk şey, güvenilir ve işinin ehli bir internet arıza onarım ekibi araştırmak olacaktır.

İnternet arızalarında çeşitli etkenler söz konusu olabilir. Bunları birkaç başlık altında toparlayıp makalemize başlayalım.

Cihangir elektrikçi  İnternet arızaları 

İnternet arızaları konusunda en sık karşılaşılan durum, bağlantı problemleridir. İnternet kesintilerinden kaynaklanan, ethernet kablosuna bağlı akım değişiklikleri söz konusu olabilir.

Bu durumda, elektrik fişini bilgisayardan tamamen çıkarmak ve akımı uzaklaştırmak çözümü denenebilir.

İnternet arızaları – Modem arızası

Modem arızaları da internet arızaları durumlarında yine sıkça karşılaşılan faktörlerdendir. Peki ne yapılabilir?

Modem ayarlaması, nispeten zor ve karmaşık bir iştir. Modem ayarlarının düzgün olmaması durumunda sağlıklı bir internet bağlantısına erişmeniz mümkün değildir.

İnternet sağlayıcınıza ya da size en yakın internet arızaları elektrikçi servisine ulaşmanız önerilir.

İnternet arızaları – Bina içi kablolar ve bağlantı noktaları

Binada bulunan kabloların, tesisatın işçiliği, kalitesi, internet hızını doğrudan etkileyen birinci faktördür. O kadar ki örneğin 100 Mps olan internetinizin, binaya girdiği anda yetersiz ve kalitesiz tesisat dolayısıyla yüzde 40’e varan oranlarda hız kaybına uğradığı çok yaygındır.

Diğer internet arızaları

En sık karşılaşılan üç internet arızaları sebebinden yukarıda bahsettik. Yanı sıra;

Hat kopması ya da ezilmesi

Kabloların yanlış tercihi

İnternet hattında sinyal sıkıntıları

Switch ya da benzeri cihazlarda yaşanacak aksaklıklar

Kullanıcı adı ve şifre gibi temel sorunlarla da karşılaşabilirsiniz.

Bu gibi durumlarla karşılaştığınız takdirde size en yakın, en uygun internet arızaları elektrik servisi ile iletişime geçmeniz en doğrusu olacaktır.

İnternet arızaları elektrikçi hizmeti

İnternet bağlantınızda yaşadığınız herhangi bir sorun dolayısıyla hizmet almak istiyorsanız, (Servis sağlayıcınız ne olursa olsun, Türk Telekom, Superonline, Turksat vb.) tek yapmanız gereken, bize ulaşmak.

Cihangir yakın elektrikçi olarak sizler için en doğru hizmeti, en etkin şekilde, en kısa sürede veriyoruz. Müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak çalışıyoruz.

İnternet arızaları elektrikçi hizmeti için Cihangir Elektrikçi daima yanınızda.

Güvenlik Kamera Servisi

Teknolojik gelişmelerin hızlı yaşandığı yeni dünya düzeninde güvenlik kamera servisi, bugün hemen hepimizin her sektörde fazlasıyla ihtiyacını duyduğu bir hizmettir. Peki güvenlik kamera servisi nedir, neden gereklidir ve nelere dikkat edilmelidir? Zaman kaybetmeden makalemize hemen başlayalım.

Güvenlik kamera servisi, müşteri talebi doğrultusunda, müşterinin can ve mal güvenliğini temel alarak hizmet sunan teknik donanıma ve bilgiye sahip ekipten oluşur. Kaliteli hizmet sunumunu teknik bilgi ile harmanlayarak müşteri güvenliğini sağlar. Müşteri memnuniyeti odaklı, her türlü güvenlik kamera desteği kurulum sonrası da devam eder.

Güvenlik kamera servisi, neden gereklidir ve nelere dikkat eder?

Müşterinin can ve mal güvenliğini düşünerek, uygun fiyata kaliteli hizmeti ve ürünü sunmak güvenlik kamera servisinin birincil misyonudur. Güvenlik kamera sisteminin kurulumu sonrasında elbette hizmet sunumu sonlanmamaktadır. Bu sebeple güvenlik kameralarının periyodik bakımı ve oluşabilecek teknik sorunların giderilmesi süreğen bir görevdir.

Güvenlik kameraları, bugün insanoğlunun elinin değdiği her alanda zorunlu bir gereksinim haline gelmiştir. Can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik suçların önlenmesinde caydırıcı etkendir.

Güvenlik kamera servisi nasıl çalışır?

Talep doğrultusunda, en iyi hizmeti verebilmek ve olası teknik arızalara sebebiyet vermemek için yapılan sözleşmeye uygun güvenlik kamera sistemlerinin kurulumu gerçekleştirilir. Kurulumda dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Nedir bu hususlar bakalım.

Öncelik güvenlik kamerasının/kameralarının takılacağı yerin fizibilitesidir. Fizibilite yapılırken elektrik, en iyi görüş açısının sağlanması açısından en uygun yerin belirlenmesi, tesisatın kurulumu, talep doğrultusunda mobil veya bilgisayara internet bağlantısı üzerinden optimizasyonu ya da çekimin kayıt altına alındığı monitöre, televizyona entegrasyonunun sağlanması güvenlik kamera servisinin sunduğu hizmettir.

Müşterinin isteği ile kurulumu gerçekleştirilen Cihangir güvenlik kamera sistemi teslimatı ile iş akdi sonlanmış olmaz. Zaman içinde kamera lenslerinin yağmur, toz, rüzgâr gibi çevresel faktörlerle ya da elektrik akımından, kabloların arızalanmasından, yıpranmasından, kayıt edilen cihazın bozulmasından kaynaklanabilecek her türlü arıza giderimi, bilgi alımı için güvenlik kamera servisi ve müşteri arasındaki ticari ilişki devamlılık arz eder.

 

Bütçenize uygun güvenlik kamerası sistemleri hakkında, kaliteli hizmet sunumumuz, tecrübemiz, bilgimiz ve desteğimiz ile Beyoğlu Yakın Elektrik Güvenlik Kamera Servisi olarak her daim yanınızdayız.

Uydu Çanak Servisi ve Fiyatları

Yaşamımızın vazgeçilmezlerinden olan televizyonlarımızdan en kaliteli yayını alabilmek için uydu çanak anten öneminin farkındayız. Peki, uydu çanak servisi hakkında ne biliyoruz? Uydu çanak anten ayarlama, kurulum gibi konularda ne yapmalıyız? Dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

Uydu çanak anten kurulumu nasıl yapılır?

Uydu çanak anten kurulumu için 2 önemli tespitte bulunmak gerekir:

1 – Yer tespiti

Montajı yapılacak uydu için sağlam bir zemin belirlemek çok önemlidir. Ahşap gibi sallanmaya meyilli ya da ağırlığı taşıyamayacak baca türü yerlerden kaçınmak gereklidir.

2 – Yön tespiti

Anten hangi uydu için kurulacak, öncelikle bunun yönü tespit edilmelidir. Örneğin Astra, Türksat gibi uyduların her biri farklı yönleri seyredecek şekilde kurulmaktadır.

Uydu çanak anten ayarlama

Çanak anten ayarlama konusundaki en önemli faktör, LNB eğimidir. LNB gereken yöne çevrilmeden doğru bir anten ayarlaması yapmak mümkün değildir.

Peki LNB nedir, kısaca bundan bahsedelim. Birçok elektrik devreleri barındıran bir tür sinyal dönüştürücü cihaz olarak tanımlayabiliriz LNB’yi. Plastik ya da metal kaplama olabilir.

Ancak LNB eğimi doğru bir şekilde ayarlandıktan sonra çanak anten ayarlaması yapılabilir. Anten yönünü, anteninizi sağa sola çevirmek şeklinde yapabilirsiniz. Doğru istikameti ise çevredeki diğer antenlere bakarak belirleyebilirsiniz.

Antenlerin çokluğu kafanızı karıştırabilir, bazıları farklı yönlere bakıyor olabilir. Bu durumda, antenlerin çoğunlukla hangi yöne baktığı gözetilmelidir.

Diğer yandan, en doğru işlem için, size en yakın uydu çanak servisi hangisidir, bunu değerlendirebilirsiniz.

Uydu çanak servisi

İstanbul’un neresinde olursanız olun, sizler için en iyi hizmeti, en kısa sürede sağlıyoruz. Uydu ve çanak sistemlerinde tüm bakım ve onarım işlemlerinizi yapıyoruz. Bunun için tek yapmanız gereken şey, bize ulaşmak.

Uydu çanak servisi fiyatları

Uydu ve çanak servisi fiyatları, ihtiyaç duyduğunuz hizmetin niteliğine göre değişecektir. Yani, tek çanak uydu/anten, çift çanak uydu/anten, montaj, ayarlama gibi servis hizmetleri, toplam servis bedelinin belirlenmesinde de önemli etkenlerdir. En sağlıklı bilgi için bize ulaşın.

Uydu çanak anten kurulumu, montajı, uydu çanak servisi ve fiyatları gibi konularda en temel bilgileri sizlerle paylaştık. Makalemizin faydalı olduğu dileğiyle En doğru uydu çanak servisi için: Cihangir Elektrik

 

Avize Asma-Montaj

Günümüzde gerek estetik görünümü gerekse iç dekorasyonun önemli bir parçası olması sebebiyle, avizeler yoğun talep görmektedir. Avizenin tavana asılması ve montajı dikkat ve uzmanlık ister. Avize asma montaj, elektrikten anlayan tecrübeli ve donanımlı servis ekibinin hünerli ellerine bırakılmalı.

Avize asma ve montaj işinde nelere dikkat edilmeli?

Ev, ofis gibi kapalı mekânlarda tercih edilen avizelerin askı aparatlı avizeler ve duvara yapışık avizeler olmak üzere iki türü bulunmaktadır.

İç dekorasyonun en önemli aksesuarlarından olan aydınlatma aracı avizelerin monte edileceği tavan yapısı da önem arz etmektedir. İster geleneksel tavan olsun ister asma tipli tavan olsun isterse tepsi tavan olsun hepsinin avize montajı farklıdır.

Montaj sırasında en önemli ve dikkat edilmesi gereken unsur, mekânın sigortasının indirilerek, elektrik ile bağlantının kesilmesidir. Elektrik bilgisi olmayan kişilerin, bilinçsizce davranışları hayati tehlikeleri ve riskleri de beraberinde getirir.

Avize asma montaj nasıl yapılır?

İlk yapılması gereken, elektrik ile bağlantının kesilmesidir. Askı aparatlı avizelerde ölçü alınır, ölçünün işaretlendiği yer darbeli matkap ile delinir. Çekiç yardımı ile dübeller takılır. Askı aparatına geçirilen vidalar, dübellere şarjlı tornavida yardımı ile sabitlenir. Avize kabloları ile tavandaki elektrik akımı bulunan kablolar bağlanır.

Avizelerde sarı, kahverengi ve mavi olmak üzere üç kablo bulunur; tavandan gelen kabloların ikisi aynı renk, bir tanesi farklı renk olur. Tavandan gelen farklı renkteki kablo avizedeki sarı renkli kabloya bağlanır ve ucu pense yardımı ile kanca şekline getirilir.

Diğer kablolar ise bağlanır, uçları mutlak suretle bir araya getirilir. Elektrik bandı ile kablolar bağlanır ve tavandaki kahverengi kablo ile uçları birleştirilir.

Tavanda iki kablo varsa avizedeki mavi ve kahverengi kablolar birbirine bağlanıp, tavandaki kahverengi kablo ile birleştirilir.

Bazen tavandaki ve avizedeki kablolar aynı renkte olabilir, bu durumda aynı renkli kablolar birbirine bağlanır.

Avizeyi tavana sabitlemek en son aşamadır.

Avize asma montaj işi bittikten sonra ampulleri takılır ve sigorta açılır.

Modern avizelerin çoğu montaj şeridine monte edilir. (Avizenin tabanının giydirildiği çivili metal profil)

Günümüzde, avizeler genellikle demonte (kolide parçaları ayrı) paketlenir. Çoğunun üzerinde askı deliği bulunur. Tavanda avizenin askı deliği için kancalı vida bulunur, eğer yoksa kancalı vida tavana takılır. Taban plakası bu tür avizelerde bulunur. Taban plakası önce tavana monte edilir ve avize bu plakaya vida ile sabitlenir.

Avize asma montaj servisi, her tip tavana, tüm avize modellerinin asılmasında en garantili ve güvenilir tercihtir.

Dünyanızı aydınlatmak ve konforunuz için uzman kadromuz ile hizmetinizdeyiz.

Avize asma ve montaj bizim işimiz… bilgi için hemen arayınız.

 

Turk telekom müşteri hizmetleri 4441444 arayınız.

Bölgesel elektrik kesintiler için 186 arayabilirsiniz.

İnternet Arızaları Elektrikçisi