Size Bir Telefon Kadar Yakınız
0531 232 81 81
Dil Seçin
tren

Avize Asma Aplik ve Montaj İşleri

Avize Asma Aplik ve Montaj İşleri

Avize Asma ve Montaj İşleri

Avize Asma ve Montaj İşleri, hepimizin çok kolay gözüyle baktığı ama zahmetli işlerdir. Daha sonra herhangi bir tedirginlik yaşamamak için Avize Asma ve Montaj İşleri, tecrübeli ustalar tarafından yapılmalıdır.

Avize Asma ve Montaj İşleri Kimler Tarafından Yapılır?

Avize Asma ve Montaj İşleri, uzman elektrik ustalarımız tarafından yapılır.

Avize asma işleri

Avize Asma ve Montaj İşleri İçin Ne Gerekir?

Avize Asma ve Montaj İşleri için öncelikle nasıl bir avize istediğinize karar vermeniz gerekir. Bir çok farklı avize çeşidi vardır ve bu çeşitler için farklı montajlar uygulanır. Avize Asma ve Montaj İşleri için asma işlerinin kancaya mı yoksa tavana mı yapılacağını bilmek gerekir.

Avize Asma ve Montaj İşlerine başlamadan avizenin asılacağı noktaya elektrik tesisatımızın getirilmesi gerekir.

Avize Asma ve Montaj İşlerine başlamadan önce avizelerin bağlantısı için montaj bölümlerinin oluşturulması gerekir.

Tüm Avize Modelleri Asma ve Montajı

Avize Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Avize seçimlerinde bir çok noktaya dikkat etmeliyiz. Öncelikle aydınlatacağımız ortamın ışık ihtiyacına bakılır. Avize seçimi sadece aydınlanma ihtiyacı için değil aynı zamanda ortam zarafeti için de önemlidir. Bu nedenle ne tip bir avize seçeceğimiz göz zevkimize de bağlıdır.

Avize seçerken ortama bağlı olarak kullanılacak ampullere bakarız.

Avize seçerken kullanılacak ortamın durumuna göre tasarruf durumlarına bakarız.

Avizelerde kullanılacak led ampuller varsa dahili mi harici mi diye onlara bakarız, onların voltajlarına dikkat etmeliyiz.

Aydınlatma elektrikçi

Avize Seçerken Yardımcı Olur Musunuz?

Avize Asma ve Montaj İşleri uzmanları sizlere avize seçerken tabi ki yardımcı olur. Müşterilerimiz genelde avize seçimi konusunda kararsız olurlar. Bizler de sizlerin avize asma ve montaj işleri dışında avize seçimleri için de yardımcı oluruz. Bu süreçte duvarınız ve odanızın yapısı göz önüne alınarak avizeler hakkında bilgilendirmeler yapılır. Seçmek istediğiniz avizenin size yani mekanınıza uygunluğu değerlendirilir. Avizede kullanılacak olan ampullerin adetleri ve voltajları konuşulur. Bizler sizlerin sadece Avize Asma ve Montaj İşlerini değil, avize seçim ve değerlendirme işlerinde de yanınızdayız.

Avize Asma ve Montaj İşleri Sırasında Neler Yaparız?

Avize Asma ve Montaj İşleri sırasında varsa sökülecek (değişecek) avize dikkatlice sökülür, yeri temizlenir.

Avize Asma ve Montaj İşleri sırasında öncelikle elektrik bağlantılarının kontrolü sağlanır. Elektrik tesisatı istenilen noktaya kadar gelmiyor veya arızalı ile tesisat kabloları değiştirilir.

Avize Asma ve Montaj İşleri yapılmaya başlarken eğer yoksa ve takılmasını istediğiniz avizede kullanılacaksa askı aparatı montajı yapılır.

Avize Asma ve Montaj İşleri kabloların bağlanması ve avizenizin sabitlenmesiyle son bulur.

Avize Asma ve Montaj İşleri yapılırken içinizi ferah tutun ve gönül rahatlığıyla bekleyin. Avize Asma ve Montaj İşleri uzman, temiz ve güvenilir ekibimiz tarafından yapılır. Avize Asma ve Montaj İşleri bittiğinde mutlu ve huzurlu olacaksınız.

İstanbul bölgesi avize ve diğer tüm de monte ve montaj işleri için firmamızı arayabilir ve teknik hizmet alabilirsiniz.